Cursuscode: T701

Nederlands voor anderstaligen (Dutch for non-native speakers) - Beginners

Cursuscode: T701

Do you want to learn Dutch quickly? In this course you will learn useful vocabulary and expressions, how to introduce yourself, do grocery shopping and make appointments.

Donderdag 16 januari 2020
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M. (Marleen) Leysen
Boek: Begin Vandaag 1, with text and workbook and online-mp3’s/mp4’s (klik hier voor meer informatie)
Locaties: Bibliotheek Gooi en meer, Bibliotheek Gooi en meer (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
M. (Marleen) Leysen
Ik ben licentiaat Vertaler Nederlands-Frans-Spaans. Meteen na het behalen van mijn diploma ben ik in het onderwijs gestart en heb een onderwijsbevoegdheid gehaald. Vervolgens heb ik in diverse sectoren gewerkt en uiteindelijk ben ik weer gaan lesgeven. Ik geef al langer Nederlands voor anderstaligen in het bedrijfsleven en sinds vorig jaar ook aan de volksuniversiteit. Dat doe ik met veel plezier. Het is fantastisch om te zien hoe de cursisten zich inzetten om onze taal te leren. We doen veel luister- en spreekoefeningen en ik heb zelf extra lesmateriaal gemaakt om al spelenderwijs te leren. I have a masters degree in translation (Dutch, French and Spanish) and a teaching qualification. I teach Dutch for Non-Dutch at companies for some time and since last year also at the Volksuniversiteit, which I enjoy very much. It is great to see how students are committed to learn our language. We do a lot of listening/speaking exercises and I’ve made extra teaching material to learn in a playful way.
Folders Downloaden

U kunt deze folders downloaden op uw eigen computer door op de afbeelding te klikken.

Voor de folder van Najaar 2019 KLIKT U HIER.

Met dank aan onze sponsors:
Daatzelaar: www.daatzelaar.biketotaal.nl
Het Inktstation: www.oeps-inktop.nl