Cursuscode: AB020

Tweemaal sneller lezen, driemaal beter onthouden

Cursuscode: AB020

De methode van ‘Tweemaal sneller lezen en driemaal beter onthouden’ heeft een goede samenhang dankzij dezelfde basistechnieken. Snellezen laat de informatie die men leest sneller in zich opnemen. Mindmaps zijn als het ware spiekbriefjes, waarmee de weggezakte informatie snel en effectief wordt teruggehaald. Met de geheugentips leert u die informatie langer en slimmer onthouden. In deze actieve cursus leert u ten minste tweemaal zo snel lezen, terwijl u de informatie toch goed opneemt. U leert efficiënter onthouden en tevens een uiterst handige manier om notities te maken.

Lesmateriaal wordt uitgereikt tijdens de eerste les. Hiervoor wordt een bijdrage van € 5,00 gevraagd, contant af te rekenen bij de docent. In het programmaboekje staat abusievelijk € 12,00. Dit moet € 5,00 zijn.

Dinsdag 24 september 2019
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. (Ary) Velstra
Locatie: Bibliotheek Gooi en meer (klik hier voor de adresgegevens)
(Ary) Velstra
Ary Velstra combineert Snellezen met de voordelen van MindMappen in deze training. Hij geeft al jaren snellees- en mindmap trainingen (zowel traditioneel met kleurstiften, als digitaal) aan studenten, docenten en in het bedrijfsleven. De toepassing voor eigen specifieke leerdoelen draagt hij over aan de hand van een gestructureerde combinatie van anekdotes, scenario's en oefeningen.
Folder najaar 2019