Cursuscode: AB020

Tweemaal sneller lezen, driemaal beter onthouden

Cursuscode: AB020

In deze actieve cursus leert u tenminste tweemaal zo snel lezen, terwijl u de informatie toch goed opneemt. U leert efficiënter onthouden en tevens een uiterst handige manier om notities te maken. Met geheugentips leert u informatie langer en slimmer te onthouden.

Lesmateriaal ontvangt u tijdens de eerste les tegen contante betaling van € 12,- aan de docent.

Dinsdag 24 september 2019
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. (Ary) Velstra
(Ary) Velstra
Ary Velstra combineert Snellezen met de voordelen van MindMappen in deze training. Hij geeft al jaren snellees- en mindmap trainingen (zowel traditioneel met kleurstiften, als digitaal) aan studenten, docenten en in het bedrijfsleven. De toepassing voor eigen specifieke leerdoelen draagt hij over aan de hand van een gestructureerde combinatie van anekdotes, scenario's en oefeningen.
Folder najaar 2019