Volksuniversiteit Naarden-Bussum

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: AB072

Gezichtsyoga met een stralende lach

Gezichtsyoga met een stralende lach
Cursuscode: AB072

Het gezicht kent ongeveer 52 spieren. Wanneer deze op de juiste manier getraind worden, verminderen de gezichtsspanning en de nek- en oogspanning. Het is bovendien een veilige, doeltreffende en ontspannen manier om de rimpelvorming tegen te gaan. Het verwijdert helaas geen lijnen, maar kan de neerwaartse spiraal van veroudering wel degelijk veranderen. Het doet namelijk de stevigheid van de vezels van de gezichtsspieren toenemen. En de stralende lach geeft de finishing touch.

Desgewenst kunt u na afloop enkele oefeningen meekrijgen op papier. De kosten hiervoor zijn naar schatting € 1,50 en kunt u afrekenen met de docent.

Donderdag 21 maart 2019
1 workshop van 1,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 15,00
Mw. A. (Agnes) van der Werf
19:30 - 21:00
Locatie: Bibliotheek Gooi en meer (klik hier voor de adres gegevens)
A. (Agnes) van der Werf
A. (Agnes) van der Werf
Agnes van der Werf werkt als ervaren coach met zowel individuen als teams. Zij begeleidt het proces door middel van ervarend leren. Agnes: ??? Je leert jezelf (opnieuw) te voelen, luchtiger te leven en vanuit deze positie bewuste keuzes te maken in jouw leven. Op de manier die bij jou past, door los te laten wat je niet (meer) nodig hebt???. Agnes vergelijkt coachen met het maken van een puzzel: alle stukjes zijn bij elke mens aanwezig, de puzzel wordt tijdens het coachen compleet gemaakt. Voor bedrijven betekent dit bijvoorbeeld een verbetering in de samenwerking en een lager ziekteverzuim.