Volksuniversiteit Naarden-Bussum

Bestellijst

Geen bestellingen

Persoonlijke groei

Tweemaal sneller lezen, driemaal beter onthouden

De methode van ‘Tweemaal sneller lezen en driemaal beter onthouden’ heeft een goede samenhang dankzij dezelfde basistechnieken. Snellezen laat de informatie die men leest sneller in zich opnemen. Mindmaps zijn als het ware spiekbriefjes, waarmee de weggezakte informatie snel en effectief wordt teruggehaald. Met de geheugentips leert u die informatie langer en slimmer onthouden. In deze actieve cursus leert u ten minste tweemaal zo snel lezen, terwijl u de informatie toch goed opneemt. U leert efficiënter onthouden en tevens een uiterst handige manier om notities te maken.

Lesmateriaal wordt uitgereikt tijdens de eerste les. Hiervoor wordt een bijdrage van € 5,00 gevraagd, contant af te rekenen bij de docent. In het programmaboekje staat abusievelijk € 12,00. Dit moet € 5,00 zijn.

Meer informatie
Dinsdag 24 september 2019
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 45,00
Dhr. (Ary) Velstra
19:30 - 22:00
Locatie: Bibliotheek Gooi en meer (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
Lachyoga en geluk
Lachyoga en geluk
Cursuscode: AB070

Lachen is goed voor uw lijf en voor uw hoofd. Gelukshormonen worden in werking gezet en het verstand gaat op nul. Lachyoga is  stressverlagend, het verhoogt de weerstand, verdiept de ademhaling en is goed voor de bloeddruk en het humeur. Resultaat: lichamelijk en geestelijk voelt men zich helemaal ontspannen en vitaal! We oefenen voornamelijk staand, maar oefeningen kunnen zeker ook zittend worden gedaan. Ervaring is niet nodig: iedereen is welkom.

Meer informatie
Donderdag 17 oktober 2019
1 workshop van 1,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 17,50
Mw. A. (Agnes) van der Werf
19:30 - 21:00
Locatie: Bibliotheek Gooi en meer (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
Folder najaar 2019