Volksuniversiteit Naarden-Bussum

Bestellijst

Geen bestellingen

Eten en Drinken

Paaschocolade verrassingen maken

Eind februari lacht de eerste paaschocolade u alweer tegemoet. Dit jaar krijgt u de gelegenheid uw eigen paashaas en bijbehorende paaseieren te maken. In deze workshop leert u om te beginnen de juiste techniek van het tempereren: het bewerken van de chocolade op de juiste temperatuur, met paletmes en tegel. Uiteraard wordt u hierin geheel begeleid door de docent. U leert waar u straks thuis vooral op moet letten bij het verwerken van chocola. Dan gaat u zelf een kunstwerk creëren om aan het eind van de workshop voldaan met een tas vol heerlijkheden naar huis te gaan.

Meer informatie
Zaterdag 16 maart 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 13:30
Prijs: € 20,00
Dhr. M. (Marc) van Breemen
13:30 - 16:30
Locatie: Bakkerij Van Breemen (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >