Volksuniversiteit Naarden-Bussum

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: C204

Ontdek meer in Windows X

Ontdek meer in Windows X
Cursuscode: C204

Wanneer u nu een nieuwe Windows apparaat koopt, dan koopt men dit met het programma Windows X. Windows is een besturingsprogramma, maar wat houdt dit nu precies in? Daarnaast verbergt Windows 10 een groot aantal programma’s en apps die in het dagelijks gebruik van de computer vaak van pas komen, maar veel mensen kennen ze niet. Wat zijn die programma’s en apps en wat is het verschil? En dan het opslaan van uw kostbare foto’s en deze netjes ordenen op de pc. En wat is het vernieuwde Windows start menu; wat houdt dit in en vooral, wat kunt u ermee?

In deze 3-daagse cursus komen al deze facetten aan bod. De cursus is bedoeld voor iedereen, jong en oud; een ieder die dagelijks met de computer werkt en die graag meer wil weten over zijn computer. Natuurlijk zal ook het veiligheidsaspect niet ontbreken tijdens deze cursus en zal ook gekeken worden naar de verschillende mogelijkheden van het omgaan met MAIL  in Windows 10. “Bent u nog niet helemaal zeker bij het gebruik van de computer dan is deze cursus zeker iets voor u..” U mag uw eigen laptop meenemen.

Aanbevolen lesmateriaal: Anton Jacobsen - Basiscursus Windows 10   € 19,95.  ISBN 978 94 624 5130 8

Naast de cursus Windows 10 geven wij ook de cursus “de bezem door uw computer” en “Veilig online”.  Het is zeker aan te raden om, wanneer u de cursus Windows 10 heeft gevolgd, ook eens te kijken naar deze cursussen. Deze cursussen zijn vandaag de dag onmisbaar bij het gebruik van de computer.

Dinsdag 29 januari 2019
3 lessen van 2 uur en 15 min aanvangstijd 19:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 110,00
Dhr. H. (Hendrik) van Geffen
19:15 - 21:30
Locatie: Bibliotheek Gooi en meer (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
H. (Hendrik) van Geffen
H. (Hendrik) van Geffen