Volksuniversiteit Naarden-Bussum

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CR340

Design Kerstboom

Design Kerstboom
Cursuscode: CR340

Van een plat ijzeren frame in de vorm van een kerstboom maakt u uw eigen design boom. 100 cm. hoog, 70 cm. breed. Er komt verlichting in en heel veel versiering. Een blikvanger die weinig plaats inneemt: voor een raam, spiegel of aan de muur. Heel handig voor wie weinig ruimte heeft of, behalve de traditionele boom, nog iets extra’s wil. Na de feestdagen bergt  u hem, versierd en wel, op, zodat u er nog  jarenlang veel plezier van heeft.

Materiaalkosten € 35,-- : Frame, verlichting, versiering, touw, ijzerdraad, plakband.

De kleuren kunt u van te voren aangeven: rood, zilver, goud, groen of een combinatie: alles is  mogelijk. Kosten te voldoen aan de docent       

Donderdag 10 december 2020
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 11:30
Prijs: € 20,00
Mw. H.H.M. (Hetty) Eijbers
11:30 - 14:30
Inschrijving geopend >
H.H.M. (Hetty) Eijbers
H.H.M. (Hetty) Eijbers
“Mijn huis hangt er vol mee”…..Toen ik stopte met werken als tv-regisseur kwam ik in een tuincentrum op het idee voor de design kerstboom. Ik vroeg een smid een frame met strakke lijnen te maken. Ik deed er een snoer met lichtjes in en begon met de versiering. ”Wat een leuk ding!” zeiden de mensen en zo ontstond het idee voor een cursus. Het succes van de cursus komt volgens mij doordat de boom weinig ruimte inneemt en als kerst voorbij is, heb je geen rommel. Maar vooral is er de voldoening van het zelf maken: Kerstmis is een uitgelezen gelegenheid je huis mooi te maken. Vier weken van tevoren is mijn huis al in Kerstsfeer. Iedereen vind het leuk zijn eigen decoraties te maken Ik help met de praktische kant en geef ze een setje om verder te gaan. De eerste bal in de boom hangen is vaak het moeilijkst. Het gaat om balans en harmonie, maar iedereen kan het. En het is leuk te zien hoe trots mensen de deur uit gaan.
Folders Downloaden

 

  
 
U kunt deze folders downloaden op uw eigen computer door op de afbeelding te klikken.
 
Voor de folder van Najaar 2019 KLIKT U HIER.
 
Met dank aan onze sponsors:
Daatzelaar: www.daatzelaar.biketotaal.nl
Het Inktstation: www.oeps-inktop.nl
Keep an Eye Foundation: www.keepaneye.nl
MTH Accountantshttps://www.mth.nl/vestigingen/bussum/
OTC Fysiotherapiewww.otc-gooivecht.nl
Topcapital: www.topcapital.nl