Nieuws

Op 20 juni heeft Burgemeester Han ter Heegde van Gooise Meren het nieuwe najaarsprogramma van de VolksUniversiteit in ontvangst genomen uit handen van voorzitter Machteld Middelveld. We zijn trots op onze mooie en overzichtelijke folder, die in de laatste week van augustus huis-aan-huis zal worden verspreid in de regio. Anders dan gebruikelijk hebben we dit jaar gekozen voor een halfjaarlijks aanbod in plaats van het programmaboekje dat voorheen in de zomer verscheen, met daarin alle programmaonderdelen van het gehele cursusjaar. U kunt de folder downloaden op uw eigen computer door te klikken op de afbeelding van de folder elders op deze pagina. Ons aanbod voor het voorjaar 2020  kunt u nu in november tegemoet zien.

Via deze website kunt zich natuurijk weer inschrijven voor onze interessante, leuke, aantrekkelijke cursussen, workshops, lezingen en excursies. Er zijn cursussen die terugkeren, maar u vindt ook een aantal geheel nieuwe activiteiten. Geniet u nog van een mooie zomer. Graag verwelkomen wij u weer tijdens het nieuwe seizoen van de Volksuniversiteit Naarden-Bussum!

Folder najaar 2019