Nieuws

Op 20 juni heeft Burgemeester Han ter Heegde van Gooise Meren het nieuwe najaarsprogramma van de VolksUniversiteit in ontvangst genomen uit handen van voorzitter Machteld Middelveld. We zijn trots op onze mooie en overzichtelijke folder, die in de laatste week van augustus huis-aan-huis is verspreid in de regio. De Voorjaarsfolder 2020 is inmiddels ook verspreid. U kunt de beide folders downloaden op uw eigen computer door te klikken op de afbeelding van de folder onderaan deze pagina.

Via deze website kunt zich natuurijk weer inschrijven voor onze interessante, leuke, aantrekkelijke cursussen, workshops, lezingen en excursies. Er zijn cursussen die terugkeren, maar u vindt ook een aantal geheel nieuwe activiteiten. Graag verwelkomen wij u weer tijdens het nieuwe seizoen van de Volksuniversiteit Naarden-Bussum!

Heeft u de folder niet in de bus gekregen?
Graag even een mailtje naar volksuniversiteit@bibliotheekgooienmeer.nl

Folders Downloaden

U kunt deze folders downloaden op uw eigen computer door op de afbeelding te klikken.

Voor de folder van Najaar 2019 KLIKT U HIER.

Met dank aan onze sponsors:
Daatzelaar: www.daatzelaar.biketotaal.nl
Het Inktstation: www.oeps-inktop.nl