Cursuscode: BR112

Opfriscursus Gevorderde Bridgespelers (voorjaar ’19 - A)

Cursuscode: BR112

Een korte cursus voor bridgers die bij voorkeur de cursussen Gevorderden 1 en 2 (of gelijkwaardig) hebben gevolgd. U speelt regelmatig bij een bridgeclub of in een ander verband en u wilt uw kennis opfrissen en verdiepen. U profiteert optimaal van deze cursus indien u samen met uw vaste of regelmatige bridgepartner deelneemt.Iedere sessie bestaat uit een kort stukje theorie. Daarna is er ruime gelegenheid om aan de hand van voorgestoken spellen de theorie in praktijk te brengen. In deze cursus worden andere onderwerpen behandeld dan in de gelijknamige cursus van najaar 2018!!

Dinsdag 12 februari 2019
4 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. H. (Hans) Lof
H. (Hans) Lof
Mijn naam is Hans Lof, ben 67 jaar en woon in Almere met vrouw en twee katten. Sinds 1980 geef ik met veel plezier bridgecursussen in Het Gooi en omstreken. Ik heb bridge gespeeld in de Eerste Divisie, het op een na hoogste niveau in de competitie. Ik heb ook het diploma arbiter en was enkele keren wedstrijdleider bij de Meesterklasse. Zelf bridge spelen en bridge les geven zijn nog steeds mijn belangrijkste hobby’s. Andere hobby’s zijn opera, kamperen en mineralen verzamelen. Elk jaar verheug ik mij op nieuwe gezichten van mensen die willen leren bridgen. Ik hoor vaak van mijn leerlingen dat ze het leuk vinden, dat ze veel mensen leren kennen en dat het spannend is. En dat is ook allemaal waar. Kom het maar proberen!