Volksuniversiteit Naarden-Bussum

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: BR123

Bridge Hogerop 1

Bridge Hogerop 1
Cursuscode: BR123

U heeft al ruime speelervaring maar u denkt: nog wat meer wijsheid kan geen kwaad. De focus van deze korte cursus ligt op het verbeteren van het afspelen. Onderwerpen, die ter sprake zullen komen zijn o.a. Eerste slag (speelplan), Communicatie, Timing en Eliminatie & Ingooi (dwangpositie). Ook hier is ruimte voor cursisten om thema’s in te brengen.  

Dinsdag 24 september 2019
6 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 15:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 75,00
Dhr. H. (Hans) Lof
Boeken: Bridge Hogerop met Berry Westra, deel 1, Bridge Hogerop met Berry Westra, deel 2 (klik hier voor meer informatie)
15:30 - 17:30
Locatie: Denksportcentrum Bussum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
H. (Hans) Lof
H. (Hans) Lof
Mijn naam is Hans Lof, ben 67 jaar en woon in Almere met vrouw en twee katten. Sinds 1980 geef ik met veel plezier bridgecursussen in Het Gooi en omstreken. Ik heb bridge gespeeld in de Eerste Divisie, het op een na hoogste niveau in de competitie. Ik heb ook het diploma arbiter en was enkele keren wedstrijdleider bij de Meesterklasse. Zelf bridge spelen en bridge les geven zijn nog steeds mijn belangrijkste hobby’s. Andere hobby’s zijn opera, kamperen en mineralen verzamelen. Elk jaar verheug ik mij op nieuwe gezichten van mensen die willen leren bridgen. Ik hoor vaak van mijn leerlingen dat ze het leuk vinden, dat ze veel mensen leren kennen en dat het spannend is. En dat is ook allemaal waar. Kom het maar proberen!
Folder najaar 2019