Cursuscode: BR132

Bridge voor Beginners, niveau 3

Cursuscode: BR132

Deze cursus is bedoeld voor mensen die het spel al spelen, maar er meer van willen begrijpen. Niet elk spel past lekker in het gebruikte biedsysteem, maar hoe ga je daar verstandig mee om? De tegenpartij wil ook graag winnen en doet er alles aan uw biedsysteem te ontregelen. Preёmptieve biedingen zijn altijd een probleem. Wanneer past u dergelijke biedingen zelf toe en als de tegenpartij het doet, hoe reageren wij dan. Zelf spelen of de tegenpartij eventueel gedoubleerd tegenspelen. Dat soort vragen wordt behandeld.

Donderdag 26 september 2019
10 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. H. (Hans) Lof
Boek: Leer wedstrijdbridge met Barry Westra (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Kapel Olavhuis (klik hier voor de adres gegevens)
H. (Hans) Lof
Mijn naam is Hans Lof, ben 67 jaar en woon in Almere met vrouw en twee katten. Sinds 1980 geef ik met veel plezier bridgecursussen in Het Gooi en omstreken. Ik heb bridge gespeeld in de Eerste Divisie, het op een na hoogste niveau in de competitie. Ik heb ook het diploma arbiter en was enkele keren wedstrijdleider bij de Meesterklasse. Zelf bridge spelen en bridge les geven zijn nog steeds mijn belangrijkste hobby’s. Andere hobby’s zijn opera, kamperen en mineralen verzamelen. Elk jaar verheug ik mij op nieuwe gezichten van mensen die willen leren bridgen. Ik hoor vaak van mijn leerlingen dat ze het leuk vinden, dat ze veel mensen leren kennen en dat het spannend is. En dat is ook allemaal waar. Kom het maar proberen!
Folder najaar 2019