Cursuscode: CR316

Tekenen volgens methode Edwards (uitgebreid)

Cursuscode: CR316

Denkt u dat u niet kunt tekenen? In deze cursus proberen we met speciale tekenopdrachten de logisch denkende, talige linker-hersenhelft minder te laten overheersen en de meer beeldende rechterhersenhelft aan het werk te zetten. U leert te tekenen wat u ziet in plaats van wat men weet en u zult merken hoe ontspannend dat kan zijn! We werken met potlood, grafietstift en houtskool en leren verschillende trucs om beter naar de waarneming te tekenen.

De cursusprijs is met inbegrip van tekenmaterialen die tijdens de les gebruikt worden.

Maandag 21 januari 2019
6 lessen van 3 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M. (Maartje) Greeuw
Locatie: Buurtcentrum Uit-Wijk (klik hier voor de adres gegevens)
M. (Maartje) Greeuw
Maartje Greeuw heeft de academie Minerva in Groningen gevolgd en is afgestudeerd in tekenen. Na haar studie heeft zij zich verdiept in karikatuurtekenen, aquarel en fijnschilderen. Ze volgde lessen bij Paul van der Steen in Haarlem. Incidenteel tekent zij bij de rechtbank. Daarnaast heeft zij van jongs af aan een passie voor lesgeven, waardoor zij een didactische bijscholingscursus voor beeldende kunstenaars heeft gedaan. Maartje geeft ook les bij Volksuniversiteit Amsterdam.