Cursuscode: CR310

Wens(kerst)kaarten met Japanse of Chinese penseelstreken 1

Cursuscode: CR310

In Nederland is het heel gebruikelijk om in december voor Kerst en Nieuwjaar een wenskaart naar familie en vrienden te sturen. Zo’n wenskaart is met simpele Chinese of Japanse penseelstreken zeer geschikt om zelf te maken. Enkele boompjes, een huisje of een figuur geeft direct een bijzondere en creatieve uitstraling. De methode is snel en efficiënt. Binnen 10 minuten ontstaat een mooi handgeschilderde wenskaart. Allerlei soorten papier kunnen beschilderd worden.

Dinsdag 27 november 2018
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 09:30
Mw. (Ruomei) Tan
Locatie: Buurtcentrum Uit-Wijk (klik hier voor de adres gegevens)
(Ruomei) Tan
Ruomei Tan studeerde in 1982 af als keramisch ontwerper en kunstschilder. Hierna werkte ze o.a. als Collection Designer (vormgever tentoonstellingen) bij Arts & Crafts Compagny in Beijing, China. In 1986 kwam ze naar Nederland om hier verder te studeren. Twee jaar later studeerde ze ook aan de fameuze Rietveld Academie af in kunst schilderen en keramische vormgeving. Haar lessen bij onze Volksuniversiteit werden vorig lesjaar met groot enthousiasme ontvangen.